Nieuwe versie

Dagontvangstenboek & kasboek

Dagontvansten onmiddellijk doorsturen naar boekhouding

‘s nachts stuurt Scrada de gegevens door naar de boekhouding maar soms wil je dit onmiddellijk doorsturen zonder nog een nacht te moeten wachten. Vanaf nu is dit mogelijk voor zowel dagontvangsten als voor kasboek, als je beheerder bent van de firma.
Dit kan gedaan worden via de webbrowser versie van Scrada via menu>Instellingen>Boeken

Meerdere e-mailadressen

Dagontvangsten en kasboek kunnen automatisch gemaild worden door Scrada. Tot op heden kon er maar 1 e-mailadres ingevuld worden. Nu is het mogelijk om bij de e-mail integratie meerdere e-mailadressen in te vullen.
Dit kan ingesteld worden via instellingen>tegel e-mail

Bedrijf dupliceren

Wil je een 2de bedrijf toevoegen in Scrada op basis van de gegevens van een ander bedrijf dan kan dit nu eenvoudig gedaan worden via de webbrowser versie van Scrada in een paar muisklikken.
Bij de instellingen van een bedrijf kun je kiezen om het bedrijf te dupliceren en waarbij in een 2de stap wordt gevraagd welke boeken je wenst mee te nemen in het nieuwe bedrijf.

Koppeling MplusKASSA

Klanten die kassasoftware MplusKASSA voor de Horeca, Retail, Bakkerij, Tuincentrum, … gebruiken kunnen hun omzetcijfers, betaalmethodes en verkoopfacturen automatisch laten doorsturen naar Scrada. Geen nood meer om dit over te typen in Scrada. Meer informatie hoe je dit kunt opzetten kun je terugvinden via volgende link.

Koppeling Posworld

Klanten die kassasoftware Posworld voor schoonheidsinstituten, kapsalons,(medische) pedicure, afslankinstituten, trimsalons,… gebruiken kunnen hun omzetcijfers en facturen automatisch laten doorsturen naar Scrada. Geen nood meer om dit over te typen in Scrada. Wens je meer info hoe dit werkt, neem dan contact op met Posworld.

Koppeling Payconiq

Klanten die betaalmethodes ingeven in Scrada en Payconiq gebruiken als betalingsmethode, kunnen het bedrag ontvangen via Payconiq, automatisch laten invullen in Scrada ipv dagelijks op te zoeken hoeveel je ontvangen hebt via Payconiq. Meer informatie hoe je dit kunt opzetten kun je terugvinden via volgende link.