Nieuwe versie

Yuki koppeling

Tot op heden konden enkel de dagontvangsten via een dagontvangstenverkoopfactuur doorgestuurd worden naar Yuki. Vanaf nu is het ook mogelijk om de dagontvangsten via het CODA bestand van het kasboek door te sturen naar Yuki. Op deze manier kunnen de dagontvangsten onmiddellijk geboekt worden en wordt dit niet meegeteld in de bundels van Yuki.

Per BTW-categorie wordt er een lijn toegevoegd in het CODA bestand waarbij de opmerking van de lijn het formaat ‘DR/DRVC/<BTW-percentage>/<Naam BTW-categorie>/<Datum dagontvangsten>/<Intern dagontvangstenfactuurnumer>/<opmerking>‘ heeft.

Wilt u dit aanpassen dan moet u bij de Yuki koppeling in Scrada instellen dat de dagontvangsten moeten doorgestuurd worden via het kasboek.

In Yuki moet er een bankverwerkingsregel toegevoegd worden per BTW-categorie waarbij er een omzetrekening moet geselecteerd worden en welk BTW-percentage het is. Zie voorbeeld hieronder.

Exact Online koppeling

Tot op heden konden enkel de dagontvangsten via een dagontvangstenverkoopfactuur doorgestuurd worden naar Exact Online. Vanaf nu is het ook mogelijk om de dagontvangsten via het CODA bestand van het kasboek door te sturen naar Exact Online. Op deze manier kunnen de dagontvangsten onmiddellijk geboekt worden zonder extra kost in Exact Online.

Per BTW-categorie wordt er een lijn toegevoegd in het CODA bestand waarbij de opmerking van de lijn het formaat ‘DR/DRVC/<BTW-percentage>/<Naam BTW-categorie>/<Datum dagontvangsten>/<Intern dagontvangstenfactuurnumer>/<opmerking>‘ heeft.

Wilt u dit aanpassen dan moet u bij de Exact Online koppeling in Scrada instellen dat de dagontvangsten moeten doorgestuurd worden via het kasboek.

In Exact Online moet er een toewijzingsregel toegevoegd worden per BTW-categorie waarbij er een omzetrekening moet geselecteerd worden en welke BTW-code het is. Zie voorbeeld hieronder.

Koppeling Prokas (XerXes Software)

Klanten die kassasoftware Prokas voor brood- en banketbakkerij gebruiken kunnen hun omzetcijfers, betaalmethodes en verkoopfacturen automatisch laten doorsturen naar Scrada. Geen nood meer om dit over te typen in Scrada. Voor meer informatie hoe u dit kunt opzetten moet u contact opnemen met XerXes Software.

Verkoopfacturen afleveren bij Peppol

U wilt facturen elektronisch uitwisselen met de overheid of met klanten.

Verkoopfacturen die door Scrada uit kassasystemen worden gehaald of door kassasystemen naar Scrada worden gestuurd kunnen automatisch op het Peppol netwerk geplaatst worden door Scrada. Is de klant niet aangesloten op het Peppol netwerk dan wordt de verkoopfactuur per e-mail afgeleverd bij de klant.

Heeft u interesse gelieve een e-mail te sturen naar info@scrada.be.