Johan Cleuren van De Manskwaffeur over zijn ervaringen met Scrada

Vandaag staat Johan Cleuren ons te woord. Johan knipt al meer dan 20 jaar het haar van échte mannen. Drie jaar geleden richtte hij De Manskwaffeur op. Alle heren, van 6 maanden tot 96 jaar, zijn er welkom.

Het is gewoonte, een goede gewoonte

Johan werkt al 23 jaar als kapper: “Ik hield eerst mijn dagontvangsten- en kasboek nog op papier bij, die door mijn vrouw heel mooi werden ingevuld. Maar bij de opstart van De Manskwaffeur raadde mijn boekhouder me Scrada aan. Ik gebruik het nu al drie jaar met plezier, het is een goede gewoonte geworden.”

 

“De werkdag afsluiten met Scrada is een goede gewoonte.”

 

Alles digitaal

“Ik ben zelf heel digitaal ingesteld. Mijn klanten boeken ook online hun afspraken en de Google-agenda zorgt voor de rest. Door alles digitaal te doen, vergeet ik niks meer. Zo verplicht Scrada je dagelijks om je dagontvangsten- en kasboek in te vullen door een herinneringsmail te sturen. Zelfs als ik op verlof ben, krijg ik een mail van ‘hé, je hebt niets ingevuld, hoe komt dat?’. Je bent hierdoor altijd up-to-date met je administratie.”

“Met Scrada wordt alles mooi uitgewerkt. Op het einde van de week heb ik een overzicht van wat er naar de bank moet en wat er met Bancontact of Payconiq werd betaald. Bovendien maakt Scrada de koppeling met mijn boekhoudsysteem, Clearfacts. Nu zie ik elke maand in mijn boekhoudprogramma de cijfers van mijn dagontvangstenboek en kasboek staan, heel handig.”

Transparantie troef

“Je wint niet alleen veel tijd dankzij Scrada. Ik geef nu op drie minuten alles in, terwijl als ik het op papier moet doen, ik er wellicht een half uur mee bezig ben. Maar ik ben ook transparant, iets wat de dag van vandaag zeker een must is. Het is een fijn systeem.”

Johan Cleuren van De Manskwaffeur

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.