Ling-Ming Fan van 8tea5 over zijn ervaringen met Scrada

Ling-Ming is CEO en merkeigenaar van 8tea5, een franchiseketen gespecialiseerd in Taiwanese bubble tea.

“We zijn actief sinds 2013 en onze bubble tea wordt het meest gesmaakt door jonge vrouwen tussen 15 en 28 jaar.“

Alternatief voor ‘de groene boekjes’

“Ik doe mijn administratie altijd thuis en dit voor de verschillende filialen. Ik vulde dus ook thuis de groene boekjes in – het dagontvangstenboek en kasboek. Omdat die boeken daardoor niet in de winkel lagen, kregen we wel eens een boete. Onze accountant stelde dan Scrada voor als digitaal alternatief. Het is ook niet meer van deze tijd om niet in de cloud te werken en alles nog met pen en papier te doen.”

Positieve overgang naar digitaal

“Dankzij Scrada was de overgang van papier naar digitaal een heel positieve ervaring. Het gemak dat erbij komt kijken is bevrijdend, we zijn echt heel tevreden van Scrada.”

“Scrada is niet alleen een digitaal alternatief voor de boeken, het is ook tot op de dag nauwkeurig wat het gemakkelijk maakt om in een oogwenk de omzetcijfers te raadplegen.”

Koppeling met POS-systeem

“Mijn franchisenemers en ikzelf gebruiken Scrada dagelijks. Scrada is ook gekoppeld aan ons POS- en administratiesysteem. Momenteel zijn we zelfs een op maat gemaakt POS-systeem aan het bouwen dat we aan Scrada zullen koppelen.”

Vaste plaats in Whatsapp

“Het contact met Scrada is ook altijd fijn. Jeffrey staat in mijn vaste Whatsapp contactenlijst, hij beantwoordt mijn vragen altijd heel snel. Ik hoop dat de samenwerking nog lang zo mag blijven.”

“Scrada maakte de overgang van papier naar digitaal een heel positieve ervaring. Niet in de cloud werken is ook niet meer van deze tijd.”

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.