Savino Stefano van McSnooze Shirts over zijn ervaringen met Scrada

Savino toont me zijn atelier, een achterbouw in de tuin, gemaakt van een oude frituur. Hij bedrukt daar nu al drie jaar fulltime textiel met verschillende druktechnieken zoals zeefdruk, digitale druk en transferdruk. Daarnaast beheert hij voor enkele klanten een webshop waarvan hij de productie en verzending doet.

Dagontvangstenboek digitaal

Sinds Savino deze webshops beheert, maakt hij ook gebruik van Scrada. “Vroeger moest ik alle dagontvangsten met de hand ingeven, maar dat elke dag doen, is niks voor mij. Dan ben ik op zoek gegaan naar een manier waarop het elektronisch kon en zo kwam ik bij Scrada uit.”

Koppeling met Mollie

“Eerst maakte ik nog voor elke verkoop een factuur. Omdat het er zo veel werden, raadde mijn boekhouder me aan met het betaalsysteem Mollie te werken. Alle betalingen die via Mollie gebeuren, gaan rechtstreeks naar Scrada. Eén keer per maand stuurt Mollie me een overzicht van de betalingen, dat kijk ik dan gewoon eens na, maar is altijd juist. Verder moet ik zelf niets meer doen, alles gaat automatisch. Perfect voor mijn manier van werken.”

Gemoedsrust

“Nu ik met Scrada werk, moet ik mij ’s avonds niet meer bezighouden met alle betalingen in te schrijven. Het feit dat alles automatisch gaat, geeft me gemoedsrust. Ik ben blij en de boekhouder ook want hij heeft aan het einde van het kwartaal automatisch alle dagontvangsten.”

Geen toeters en bellen

“Ik heb de supportwebsite van Scrada nog niet nodig gehad, dat zegt genoeg hé. Scrada doet wat het zegt dat het gaat doen, zonder toeters en bellen. Heb ik toch een vraag, word ik altijd snel geholpen via mail of telefonisch.”

“De koppeling tussen Mollie en Scrada sluit perfect aan bij mijn manier van werken. Dat alles automatisch gaat, geeft me gemoedsrust.”

 

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.