Sven Vanderaerden van Bike Shop Sven over zijn ervaringen met Scrada

Sven runt naast zijn voltijdse job in een fietsenwinkel, ook zijn eigen fietsenwinkel. Hij herstelt er fietsen voor jong en oud, voor recreatief gebruik of voor wielrenners en mountainbikers. Daarnaast verkoopt hij ook een eigen aanbod fietsen en accessoires.

Kan het niet eenvoudiger?

Sven startte, net zoals de meeste ondernemers, met een geschreven kas- en dagontvangstenboek, maar wilde na een tijdje iets eenvoudiger.
“Op een bepaald moment vroeg ik aan mijn boekhouder of het niet gemakkelijker kon. Hij stelde toen voor om met Scrada te starten. Het was zowel voor hem als voor mij redelijk nieuw, maar we waren snel overtuigd van de meerwaarde ervan.”

Altijd bij de hand

“Omdat Scrada op mijn GSM staat, heb ik het altijd bij de hand. Ik moet niets meer opschrijven, maar kan het zo ingeven. Moet er daarna nog iets ingevuld of aangepast worden, kan ik dat meteen doen.”

“Het is ook rechtstreeks gekoppeld aan mijn boekhoudsysteem. Ik geef het in via mijn GSM en mijn boekhouder heeft meteen toegang. En daarnaast sta je ook rechtstreeks in contact met Scrada. Stel je vragen, krijg je bijna onmiddellijk antwoord. Aangezien ik veel ’s avonds werk, is dat wel gemakkelijk’.

“Dankzij Scrada is het bijhouden van mijn kas-en dagontvangstenboek eenvoudiger dan ooit.”

 

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.