Veerle Palmers van Voetnood over haar ervaringen met Scrada

Veerle richtte 20 jaar geleden Voetnood op, ondertussen bestaat haar praktijk uit drie podologen. Je kan bij hen terecht voor voetverzorging, gang- en loopanalyses, biomechanische onderzoeken en functionele zooltherapie. Haar patiëntenbestand is dan ook heel uitgebreid, gaande van baby’s tot kinderen, sporters, diabetespatiënten en oudere mensen.

Belgisch en betrouwbaar

Omdat ze toch veel tijd verloor met het correct inschrijven van het dagontvangstenboek en kasboek, wilde ze iets eenvoudiger. Samen met een patiënt ging ze op zoek naar een alternatief.

“Ik was altijd lang aan het sukkelen om mijn dagontvangten- en kasboek deftig in te vullen. We werken namelijk met verschillende btw-tarieven en we zijn met meerdere collega’s die afrekenen, dus dat is vaak puzzelen. Dan heb ik eens aan een patiënt gevraagd, die ook in IT werkte, of hij niet zoiets kon maken en zo zijn we bij Scrada uitgekomen. Toen ik hoorde dat Scrada van Belgische makelij was en betrouwbaar leek, was ik meteen overtuigd.”

Tijdswinst en minder stress

“Sinds we met Scrada werken, bespaar ik veel tijd. Nu controleer ik wekelijks in het weekend of alles correct werd ingevuld en ben ik gerust dat alles in orde is bij de kwartaalaangiftes. Bovendien krijg ik een duidelijk financieel overzicht van onze inkomsten en kan ik snel bijsturen wanneer het nodig is.”

Altijd goed en snel geholpen

“Het is een fijne app en je wordt altijd snel en goed geholpen. En Scrada blijft ontwikkelen, ze staan niet stil. Dat geeft vertrouwen.”

 

“Dat Scrada Belgisch is en blijft ontwikkelen, geeft me vertrouwen.”

 

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.